My new WordPress installation

Asiatisk nudelsalat

Blog > Opskrifter

Asiatisk vinegrate - risnuddel sauce

Opskrift på asiatisk nudelsalat

Nudelsalat er en let og lækker ret, der kombinerer friske ingredienser med en smagfuld dressing. Den er perfekt som et let måltid eller som en del af en større middag. Denne opskrift er inspireret af vores asiatiske køkken og giver en perfekt balance mellem syre, sødme og umami. Nudlerne vendes i vores hjemmelavede asiatiske vinaigrette, som du kan finde opskriften på inde på vores hjemmeside.

Ingredienser:

200 g risnudler
100 g valgfrit protein (f.eks. kylling, tofu eller rejer)
35 g forårsløg, skåret i tynde skiver
35 g syltet gulerod og kinaradise
35 g bønnespirer
35 g agurk i tynde skiver
20 g frisk koriander, grofthakket
20 g hakkede peanuts (brug lidt færre end de andre ingredienser)
3-4 spsk asiatisk vinaigrette (find opskriften på vores hjemmeside)

Fremgangsmåde:

1. Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken, skyl dem derefter i koldt vand for at stoppe tilberedningen og dræn dem godt. (Ca. 8 minutter)
2. Tilbered dit valgte protein – steg kylling, tofu eller rejer, så de får en lækker stegeskorpe.
3. Skær grøntsagerne og hak koriander groft.
4. Vend de afkølede nudler med asiatisk vinaigrette i en stor skål, så de suger smagen til sig.
5. Tilsæt forårsløg, syltet gulerod og kinaradise, bønnespirer, agurk og koriander, og vend det hele godt sammen.
6. Fordel salaten i en serveringsskål og top med det stegte protein og de hakkede peanuts.
7. Server straks og nyd den friske og smagfulde kombination!

Tags : Banh Mi, Surdej, Brød, Vietnamesisk

Share This Post

BESTIL BANH MI ONLINE MED LEVERING

HENT DIN MAD I RESTAURANTEN

Scroll to Top